Skip to main content

Lopp 1
Stallets första treåring som startar för året är 2 Nordic Rain. Allt verkar bra i jobben och han har gjort fina träningsjobb och nu är det dags för start. Han kommer inte att bli ifrånsprungen men kan vara lite stressad från början och det är felfri avgång som gäller. Det är svårt att bedöma motståndet men felfri är han med och kämpar om en plats.

Lopp 2
10 Nice Steel har haft problem med halsen under treårssäsongen. Hon gjorde ett klart godkänt kvallopp och hon borde göra ett bra lopp direkt. Nice Steel har platschans.

Lopp 3
4 Global Eminent var fin vid segern senast och gick enkelt undan till slut efter en snabb öppning.
Han var även bra även i debuten och går hela tiden framåt av loppen. En felfri avgång gäller sen kan man vara offensiv och Global Eminent är med i segerstriden.

Lopp 4
5 Autumn Shine L.A. var tillbaka efter uppehåll och vann direkt. Han var väl förberedd och jag var nöjd med hur han presterade på Axevalla. Autumn Shine L.A. ska inte vara sämre med loppet i kroppen och jag tror att han segerstriden igen. Spåret passar bra och kusken får gärna vara offensiv.

Lopp 5
6 Henessi Jubilee går bättre och bättre och var mycket positiv senast då hon avgjorde den tunga vägen. Insatsen var över förväntan. Hon möter bra hästar nu och är hon på pallen är jag mycket nöjd.

7 Run Queen Run har tränat fint under vintern och känns fin i de finslipande banjobben. Uppgiften i comebacken är inte årets viktigaste, det är att hon sköter sig och gör ett bra lopp. Run Queen Run tävlar med skor i årsdebuten.

Lopp 7
10 Holdfast Am har varit borta på grund av sjukdom men är rejält trimmad inför comebacken. Han är som bäst när han är med i främre träffen direkt. Han får smyga med men vinner nog inte.

Lopp 9
10 Veyron Bros kändes väldigt fin senast men jag var besviken på prestationen. Han fick bestämma i ledningen och borde presterat bättre. Nu provar vi att anfalla bakifrån och vi se om det fungerar bättre.
Veyron Bros har platschans.

I samarbete med: