Skip to main content

Lopp 1
3 Forget It Not har tagit tid på sig. Han är väl förberedd och jag förväntar mig en bra insats direkt.

Lopp 4
8 Kron Vici Star gick bra senast och visade fin form och han är i bra författning för dagen. Han trivs bäst när han är med i främre träffen direkt men jag ligger lågt från det här spåret.

Lopp 5
6 Stensjös Pierh debuterade för oss och gjorde en stark prestation. Allt är väl efter det loppet och han är bra för klassen. Stensjös Pierh är lite krånglig i volten men har ett optimalt startspår och vid felfri avgång kör jag offensivt.

Lopp 7
6 Heart Of Steel var femma i guldfinalen senast på Solvalla och jag tycker att han var helt okej i ett tufft gäng. Distansen är en fördel men det var oturligt att vi fick spår en bit ut. Jag tror att Heart Of Steel gör ett bra lopp.

Lopp 8
7 Windmill Jam har bytt miljö och fått en rejäl träningsvinter. Han känns fin i träningen och det är dags att starta igen. Han har bra potential för sin klass och jag har feeling att han är på gång. Målet är att köra ett avvaktande lopp.

Lopp 9
4 Village Party galopperade kort efter start senast och jag tror att det var en tillfällighet. Distansen spelar ingen roll och spåret passar bra. Tanken är att vara offensiv och kommer han till ledningen ökar chanserna kraftigt.

I samarbete med: