Skip to main content

Lopp 2
1 Mateo di Quattro har gjort två starter och gått hyggligt i skymundan. Det är svårt att säga hur han går iväg från innerspåret i volten, men kapacitetsmässigt tror jag han ska duga bra.

Lopp 3
4 Propelli Silvio var klart förbättrad senast och är under utveckling. Det blev ett litet fält här och jag har förhoppningar om att han ska vara med där framme.

Lopp 5
8 Blue Boy Face skötte sig bra senast. Nu möter han äldre hästar och fick ett dåligt läge, så det känns lite svårbedömt. Att det är lång distans är ett litet plus för vår del.

Lopp 6
1 Bikana Wine avslutade fint vid segern i debuten. Hon har varit struken efter det men känns väl förberedd och som ensam på start kan vi lägga upp det som vi vill. Hon ska vara med långt fram till slut.

Lopp 7
2 Garden Leave har haft en träningsperiod med lite omlagd träning och känns bra. Hon visade fin kapacitet i fjol och jag tror på en bra insats direkt.

6 Lady Larissa är bra i ordning och satt lite fast senast. Hon är i fin form och kommer vinna lopp snart igen.

Lopp 8
3 Golden Rain hoppade i första sväng senast och jag tror det kan ha varit lite på grund av barfotakörningen. Därför blir det skor denna gång. Hon tränar bra men möter hingstar och har en lite svårare uppgift.

Lopp 9
4 Heart of Steel gjorde ett fantastiskt bra lopp på Charlottenlund senast. Han vann den tuffa vägen och allt verkar bra med honom efteråt. Det blev ett bra lopp men han är en av de som ska räknas.

11 Adde SH verkar hålla i sin fina form men möter högsta klassen nu och från detta läge får vi smyga med. De springer nog inte ifrån honom men man måste vara realistisk från detta tuffa läge.

Lopp 10
4 Eketorpets Nellie har gjort allting rätt i två raka segrar. Hon är lite stänkrädd och det har varit en fördel att hon kunnat gå i spets. Nu är det risk att hon inte kommer dit men det är en häst under kraftig utveckling och det blir spännande att starta henne igen.

8 Molly Vici felade i voltstart senast och är bättre än resultatraden indikerar. Det blev dock ett chansartat läge denna gång och måste hoppas på lite tur.

I samarbete med: