Skip to main content

Lopp 1
1 Global Dictator var bra i debuten. Senast tappade han travet och galopperade till slut. Han är åtgärdad och fick ett fint utgångsläge och kan han ta en plats.

6 Global Delayed kvalade på ett bra vis och har ett fint utgångsläge. Jag hoppas att han tar sig i väg bra härifrån och målet är att vara med i segerstriden.

Lopp 4
5 Karat River galopperade oturlig efter 500 meter senast och det var ett olycksfall. Karat River är en bra häst för klassen, men spåret är chansartat. Distansen är ett plus då han är mer stark än snabb. 

Lopp 7
6 Global Creation var spänstig och fin i ett banjobb nyligen och vi har siktat på det här loppet. Vi kommer dra växlar och kör utan skor runt om och med helstängt huvudlag för första gången, tidigare har hon gått med halvstängt huvudlag.  Hon möter några rutinerade hästar och tar hon en finalplats är vi nöjda.

Lopp 8
4 Vinci Nice har varit bra hela året och var stark i ett banjobb efter 1.21 full och han hade låg puls efteråt. Tanken är att han ska ut i Sprintermästaren och vi kör med skor, vilket han fungerar riktigt bra med. Han har bara gått barfota en gång. Utgångsläget är bra denna gång.

I samarbete med: