Skip to main content

Lopp 1
1 Veyron Bros var lite sjuk näst senast i Örebro. Han levererade en vass insats i comebacken och vann enkelt. Han duger bra för klassen och jag hoppas att han segerstrider. Veyron Bros öppnar bra bakom bilen.

Lopp 2
1 Global Delightful gjorde comeback senast efter sjukfrånvaro och gjorde ett bra lopp på Åby. Allt är bra i träningen efteråt och jag hoppas att hon kan knipa en plats. Denna gången provar vi barfota runt om för första gången.

Lopp 3
5 Mateo Di Quattro har galopperat lite på sistone. Han gick bra i skymundan i ett försök till Derbyt och han tränar fortsatt bra. Uppgiften är lämplig och jag tror på bra segerchans om han går felfritt. Han går numera med fast bomull.

Lopp 4
11 L.L. Labero är ett nyförvärv hos oss och fick en paus när han kom. Han har tränat på efter vårt schema och känns okey i jobben. Det blir nog ett lite försiktigt upplägg i comebacken och jag ligger lite lågt.

Lopp 6
9 Millesime Wine var förbättrad senast på Åby när hon fick stryk av en smygkörd höst. Hon inleder från tillägg och får jaga en bra placering.

10 Daphne T.M. var inte som bäst senast och har fått lite vila. Hon har tränat okey men står lite byngligt till denna gång. Om hon spurtar till sig en bra placering är vi nöjda.

11 Lo Diablo går bättre och bättre och har varit positiv på sistone. Hon är den hetaste av våra hästar i det här loppet.

Lopp 7
9 Rubin Diablo har lite svårt att gå felfritt, men galoppen senast var ett olycksfall. Går han felfritt är han bra nog att vara med i segerstriden, men han är inte att lita på.

Lopp 8
6 Alvena Matteus var jättefin vid segern senast och har varit mycket fin på sistone. Insatsen senast var hans bästa lopp hittills och allt väl i lugna jobb efteråt. Distansen är nog en fördel och han borde göra en likvärdig prestation som senast.

I samarbete med: