Skip to main content

Lopp 1:
3 Danilo H.B. var okey senast, han fick gå lite för tidigt och det passar inte honom. Han starta lite tätt nu och får smyga med. Danilo H.B. levererar säkert en bra avslutning men måste köras på chans.

9 Love Håleryd
Han går okey hela tiden men saknar för dagen den där sista växeln. Precis som Danilo H.B. får han smyga med.

Lopp 2:
3 Bluehill´s Wind
Kusken hade ingen bra förklaring till galoppen senast. Hon känns fortsatt fin i träningen och vi provar igen. Bluehill´s Wind öppnar bra från start och kort distans är nog en liten fördel.

6 Miriam Håleryd
Det blev för tufft för henne senast. Miriam Håleryd öppnar hyggligt bakom bilen och borde duga bra i det här loppet. Det blir inga ändringar.

7 Manstone Two U.
Hon gjorde ett bra lopp i skymundan i första starten för oss. Hon har gått framåt av loppet och borde bli bättre för varje gång.

8 Charlotta S.H.
Har gjort okej lopp på slutet utan att komma till i loppen ordentligt. Denna gången fick vi spår 8 bakom bilen och i första hand får vi köra om en mindre peng.

Lopp 3:
4 Judy Mowatt
Hon söker efter formen och måste höja sig för att räcka till.

9 Leia Diablo
Hon söker precis som Judy Mowatt efter formen och jag ligger lågt tills hon visar form.

Lopp 5:
7 Kaxig In
Kaxig In är en riktigt fin treåring som visat bra styrka i träningen. Han är lite stänkrädd och spåret blev optimalt för vår del. Jag tror att han gör en bra insats om han håller sig på benen och han tar nog i bra från början.

Lopp 6:
6 Eketorpets Nellie
Vann på fint sätt i Åby efter snabb avslutning och jag var nöjd med insatsen.
Nu är hon upp en klass efter men hon gör inte bort sig från ett bra utgångsläge.

Lopp 7:
7 Aperol Broline
Hon börjar få kontinuitet i tävlandet och gör bättre och bättre lopp. Hon är ute över ovan distans men är inte helt golvad om det löser sig under vägen.

11 Lazar Flevo
Han var lite för laddad och galopperade från start senast i Vaggeryd. ”Lasse” känns bra och är mycket bättre än raden. Distansen klarar han bra och han kan vara långt fram.

Lopp 8:
11 Global Champion
Har gjort flera bra lopp på slutet utan att räcka fram till seger. Har nu lopp i kroppen efter lite tävlingsfrånvaro och har säkert gått framåt. Borde vara med i segerstriden.

I samarbete med: