Skip to main content

Lopp 1
6 Tug Of War har bra form. Nu blir det barfota runt om och även ett helstängt huvudlag, vilket han hade vid vinsten i Halmstad. Jag tror på en bra insats.

Lopp 2
10 Global Delayed hade halsproblem senast men är friskförklarad efteråt.
Han får köras på chans och tar ned många om det klaffar.

Lopp 3
7 Oktan Håleryd kommer från seger i ett billigt gäng. Vi hade ett nytt upplägg i träningen inför segern och det föll ut väl. Han får smyga med och ta en fin placering.

Lopp 4
2 Mellby Melon har gjort bra lopp och är under utveckling. Motståndet är tuffare nu men Mellby Melon är med i platsstriden.

9 Elegance Silvio är också under kraftig utveckling och var riktigt fin senast i ett tufft lopp på Axevalla. Elegance Silvio ska passas trots spåret.

Lopp 5
6 All For Love gjorde det bra senast. Kort väg är en fördel eftersom hon är allra vassast över sprinterdistans. Hon vinner inte så ofta men hamnar hon vettigt till är hon ett platsbud.

Lopp 6
5 Boscha Diablo är ute i det tuffaste försöket. Har gjort två starter i år och var inte som bäst senast. Han tränar fint inför Sprintermästaren och när han är på topp kan han vara med där framme. Det är ändå ett litet frågetecken för formen.
Getingbetyg: 4
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.
Balans: Skor.

Lopp 7
3 Global Enjoy gör alltid bra lopp men vinner inte så ofta. Han är bra på att följa med och jagar en plats i finalen.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota.

Lopp 8
8 Stens Rubin gick nyligen banjobb med Boscha Diablo och känns lite bättre än tidigare. Han har gjort tre starter utan att riktigt få till i år. Utgångsläget är lurigt, men han har kapacitet att vara med där framme.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Halvstängt.
Balans: Skor.

Lopp 9
2 Nilla Lane galopperade i första sväng senast när det gick lite väl snabbt. Hon brukar fungera bra i voltstart och har god grundkapacitet.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.
Balans: Barfota bak.

12 Safira Diablo var inte som bäst senast i Tingsryd, men vi har inte hittat några fel. Jag trodde mycket på henne senast och eftersom hon känns fin i jobben provar vi igen. Safira Diablo är bra för klassen men är lite svårbedömd.
Getingbetyg: 2
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.
Balans: Skor.

Lopp 10
3 Nice Steel gick okey i skymundan senast och är i gott slag. Läget blev passande då hon är startsnabb och jag kör gärna i spets. Hon ska räknas med chans.
Getingbetyg: 4
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Halvstängt.
Balans: Barfota.

7 Lo Diablo gör godkända insatser varje gång. Senast hamnade hon snett på det och vi glömmer loppet. Risken finns att hon hamnar på mellanhand från det här läget och hon tål inga tuffa upplägg men tjänar oftast fina pengar.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota fram.

Lopp 11
6 Willa Explosive har kvalificerat sig för ännu ett årgångslopp. Hon var jättebra i försöket, i loppet före hade hon muskelproblem. Det blir helstängt huvudlag istället för halvstängt och det är en liten chansning. Hon har lite vingelläge men jag testar lite från början och ser var vi hamnar.
Getingbetyg: 3
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Helstängt (debut).
Balans: Barfota.

7 Sobel Exellence har varit mycket positiv på sistone och jag var imponerad av henne i försöket. Hon har tagit stora steg, men från det här läget och mot det här motståndet måste jag ligga lågt. Tar hon en bra placering är jag jättenöjd.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota.

Lopp 12
1 No Talking You gick bra i skymundan senast och är bättre än vad raden visar. Han fick ett bra läge och är en platskandidat.

Lopp 14
1 New Lane utvecklas fint och sprang en snabb tid senast och blir bättre och bättre.
Att vinna blir svårt, men New Lane fick ett passande smygläge och kan tjäna fina pengar.

6 Stens Cullinan var riktigt fint senast och gjorde sitt klart bästa lopp i karriären. Allt är bra i jobben efteråt.

11 Tjurkhults Diamant har gjort två starter för oss och vunnit båda och han har gjort allt rätt. Motståndet är tuffare nu och från det här spåret blir det svårt att vinna igen, men jag tror att han gör en fin insats.

I samarbete med: