Skip to main content
Okategoriserade

Halmstad torsdag

By 16 april 2022juni 1st, 2022No Comments

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad torsdag:

– Luca Di Quattro (lopp 1) är en stor besvikelse att det blivit fem galopper, men jag tror att han är på gång. Han känns fin, men givetvis litar man inte på honom. Han är lättstörd. Jag tror att det är en ganska bra häst. Nu kör Pappa, så får jag visa hur det ska gå till.

– Rizzi Brodda (lopp 4) är lite på gång, men hon springer och bromsar i loppen. Jag hoppas att lite tätare starter kan göra henne piggare. Hon känns bra och ser fin ut.

– Crossfit L.B. (lopp 5) galopperade senast efter ett par omstarter, men känns annars fin. Idag blir det jobbigt från det här utgångsläget, men hon tränar helt okej.

– Easy Star (lopp 5) slog ihop och galopperade in på upploppet senast. Vi tycker att hon tränar fint och hon har ett intressant läge idag. Så vi får prova. Träningen är positiv och första bike blir det ikväll.

– 4 Joker Of Steel (V75-1) känns bara bra, men har stått över på grund av karledsinflammation. Känns bara bra nu och var fin i ett banjobb förra veckan. Distansen är ett minus, men han står så bra inne så jag kunde inte låta bli att anmäla. Det är vingelrisk trots spåret då han är seg ut. Vanlig vagn och norskt huvudlag som senast.

– 9 Lexington Zon (V75-1) är absolut på gång, men senast galopperade han när vi touchade i vagnarna. Jag tror han kommer gå ett bra lopp och han får smyga med och ta en god placering. Amerikansk sulky och öppet huvudlag som senast.

– 8 Global Creation (V75-2) har verkligen utvecklats när hon börjat tävla och hon tränar helt normalt. Hon fungerade bra med skor också senast, så vi hoppas att allt ska fungera i bra också. Halvstängt huvudlag och vanlig vagn.

– 2 Puycheric Wine (V75-3) har utvecklats fint och gjort flera fina lopp. Allt ser bra ut med honom, men jag är medveten om att han möter betydligt tuffare hästar än vad han brukar. Han är själv under utveckling också. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn.

– 8 Vinci Nice (V75-3) var inte bra i halsen på Solvalla och fick vila. Var jättefin inför Axevalla, men då blev det flyttat så vi hann inte till Örebro. Det blev hack i planeringen där, men allt ser bra ut med honom efteråt. Allt ser bra ut efteråt och hästen är i fin författning, men spåret är jobbigt. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

– 4 Kirsi Boko (V75-4) gjorde ett plusjobb för någon vecka sedan och det är inte ofta jag delar ut. Hon var så spänstig och stark och fin, så det är bra att ha med sig. Jag är lite orolig för volten, då hon inte har gått volt för oss. Hon har fungerat med det tidigare har jag sett, men det är alltid värre när man gått så många autolopp i rad. Jag hoppas hon klarar starten för då kommer hon gå ett bra lopp. Öppet med murphy och vanlig vagn som senast.

– 7 Woodbury Wine (V75-4) har mött de bästa i de två senaste starterna och gjort det bra. Senast tappade hon stilen och hon fick lite renovering. Voltstart är ett orosmoment och det är 50/50 om hon kliver iväg. Vi får prova när det är hemmaplan. Öppet med murphy och vanlig vagn.

– 15 Beluga West (V75-4) kämpar på bra, men står ofta så här byngligt på det tack vare sin prissumma. Hon går med och får ta en god placering – hon kämpar alltid väl. Öppet med murphy och rulle samt vanlig vagn.

– 1 Inara O.E. (V75-5) är allting positivt med och det blir amerikansk sulky för första gången. Hon kändes extra fin i Kalmar tycker jag och hon verkar ta loppen på bästa vis. Jag ska prova att hålla ledningen – min plan A är att köra där. Öppet med murphy som senast.

– 6 Zola Love (V75-5) hade troligtvis varit ensam på målfotot senast utan galopp. Hon var ganska okörd där och hoppade på ett steg. Det kan ha varit fästet eller något. Det är ett fint sto det här. Öppet med murphy och vanlig vagn.

– 10 Readly’s Dream (V75-5) känns bara bra och det blir jänkarvagn för första gången idag. Jag tror hon kommer gå bra och jag tycker det är tre fina ston vi har i loppet. Öppet med murphy och rulle som senast.

– 4 Digital Process (V75-6) ser bara fin ut och vi var nöjda med honom senast. Om det klaffar så tror jag att han har goda möjligheter att fälla dem. Helstängt huvudlag och amerikansk sulky som senast.

– 11 Forever Shadow (V75-6) är en trög häst som känns fin och är gynnad av distansen. Han är alltid svår att räkna på då han är seg i träningen. Amerikansk sulky likt näst senast. Fortsatt norskt huvudlag.

– 12 Look Håleryd (V75-6) är också i fin författning och han var nära att vara tvåa senast. Han är också lite gynnad av distansen. Amerikansk sulky likt näst senast – fortsatt helstängt huvudlag.

– 9 Toto Barosso (V75-7) är förkyld och får stanna hemma.