Skip to main content

Lopp 1
5 Muzzle Keeper gör första starten för mig. Han är lite svårbedömd och har inte direkt glänst i jobben och vi provar att starta i gång honom.

Lopp 2
12 San Sebastian var blek senast och har varit upp och ned i sina prestationer. Han duger bra när han tävlar på topp. Från det här dåliga utgångsläget får han köras på chans och jag ligger lågt beträffande segerchanserna.

Lopp 3
7 Rubin Diablo testades barfota runt om senast. Han såg fin ut men det blev stopp efter 500 meter och han generades till galopp. Vi kör utan skor igen och jag tror inte att balansen hade något med galoppen att göra. Rubin Diablo är duglig för klassen och jag upplever honom som bäst i ryggar.

Lopp 5
1 Stens Rebell haft problem med halsen och har genomgått en lättare halsoperation. Han känns fin i jobben och väl förberedd men han är stor och tung och behöver lopp i kroppen innan han är på topp. Stens Rebell har bra grundkapacitet och kan slåss om segern ändå.

12 Jakiro Mearas fungerade inte senast och är åtgärdad efteråt. Han tränar fint och även om han är duglig för sin klass litar jag inte helt på honom. Han måste bli mer stabil först.

Lopp 7
4 Michelot debuterar för mig. Han har inte glänst i jobben men är mycket tränad. Han har inte startat på länge och är svårbedömd. Jag vill att han ska få några lopp i kroppen innan jag vågar spänna bågen. I grunden har Michelot bra grundkapacitet.

6 Luca Barosso gick bra i V75 i slutet ut av fjolåret. Han galopperade i årets första start och har fått en paus efteråt. Han tränar fint inför comebacken och jag räknar med en bra prestation direkt och Luca Barosso är bra för klassen.

I samarbete med: