Skip to main content

Lopp 1
3 Lauria Inferior S. gör första starten i vår regi och hon har tränar bra och känns som en häst som är bra för klassen.

Lopp 4
8 Guzz Mearas fungerade inte I travet senast och är åtgärdad. Han känns okey i träningsjobben och får köras på chans från det här dåliga spåret.

Lopp 6
2 Global Champion gjorde ett bra lopp senast och har blivit allt bättre. Han är inte så snabb ut och det är hans akilleshäl. Global Champion är en typisk outsider.
Getingbetyg: 3.
Balans: Barfota bak.
Vagn: Vanlig
Huvudlag. Norskt.

3 Global Dubhe har gjort många bra lopp och var extra fin senast i Mantorp när han svepte fältet. Han blir bättre och bättre och har klarat voltstart på bra vis tidigare och han borde vara ett tidigt bud.
Getingbetyg: 4.
Balans: Skor.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Halvstängt.

8 Steady Victory felade senast i Bjerke när han slog han Ihop och galopperade. Han kändes fin i övrigt och han är hygglig för klassen. Stämmer det lite är han med där framme och han ska inte räknas bort trots spåret.
Getingbetyg: 3.
Balans: Barfota.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Helstängt

Lopp 9
8 Quenchless Tile är bra i ordning och senast kom han inte till i loppet. Han är bortlottad och för att vi ska komma in i matchen måste det klaffa. Hittills har han varit bäst när han är med i främre träffen.
Getingbetyg: 2.
Balans: Amerikansk.
Vagn: Barfota.
Huvudlag. Helstängt.

Lopp 10
9 Cascabella gjorde ett riktigt bra lopp på Jägersro och ar fin form, hon har haft otur i starterna före och jag hoppas att vi får med oss fina pengar.
Getingbetyg: 2.
Balans: Eventuellt barfota runt.
Vagn: Vanlig
Huvudlag: Norskt.

14 Global Creation gick okey i ett tufft gäng senast i Bjerke. Hon har inte den formen hon hade i somras då hon var med i Stosprintern. Hon får smyga med och ta en bra peng i första hand.
Getingbetyg: 2.
Balans: Barfota.
Vagn: Vanlig
Huvudlag: Halvstängt.

I samarbete med: