Skip to main content

Lopp 2
10 Alvena Matteus var tvåa från ledningen senast och gjorde det godkänt. Han blev ensam och slog av på farten och blev upphunnen strax före mål. Han känns bra i träningen och är på väg upp i form. Planen är att köra med rycktussar för första gången.

Lopp 3
12 Global Delivious skötte sig inte alls i voltstart senast, nu kör vi autostart istället. Vann i debuten utan att vara som bäst. Tråkigt utgångsläge denna gång, får smyga med och tar hon en topp tre placering är vi väldigt nöjda.

Lopp 4
2 Proppeli Silvio fick ett tufft lopp senast på Axevalla men höll godkänt. Jag hoppas att han gått framåt av loppet och han är duglig för klassen och vinner lopp inom kort. Det blir debut med norskt huvudlag.

Lopp 6
9 Woodbury Wine var stinglös senast men vi har inte hittat några fel på henne och testar igen. Från bakspår får jag ligga lågt tills hon visar den rätta formen. Hon går barfota runt om igen och troligen blir det amerikansk vagn.
Getingbetyg: 2
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.
Balans: Barfota.

Lopp 7
1 San Sebastian gjorde ett godkänt lopp efter uppehåll senast. Han borde bli bättre när han får starta på kontinuerligt. Han måste hålla sig fräsch och starta regelbundet då kommer utveckling efterhand. Han är bara medelsnabb den första biten.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.
Balans: Barfota bak.

Lopp 10
2 Global Enjoy kom snett på det på Axevalla senast och hade inte sin bästa dag. Han möter ett tufft gäng och får smyga med och ta en bra placering i första hand. Han lättas fram och det blir barfota bak för första gången.

I samarbete med: