Skip to main content

Lopp 1
3 Lo Diablo gick fint i debuten och har lätt för sig. Allt är bra efteråt och målet är att ge henne ett snällt lopp igen så att hon utvecklas. Att vinna blir kanske svårt.

4 Run Queen Run fick en invändig resa I sin debut och avslutade snabbt när luckan kom. Hon är lovande och jag hoppas att vi är med där framme.

12 Daphne T.M. var klart godkänd i kvalet och har tränat fint. Från det här spåret blir det ett snällt upplägg och vi hoppas på en bra peng.

Lopp 2
6 Mellby Korall var strålande som fyra i Drottning Silvias Pokal. Hon fick en tung inledning men höll verkligen starkt och kämpade tappert. Det är ett litet fält och hon står på tur för seger. Denna gången tävlar hon med skor runt om .

Lopp 4
3 Henessi Amore har mest galopperat på sistone. Hon är duglig för klassen och vi kommer att testa henne barfota runt om den här gången. Hon måste lära sig att gå felfritt och vi kan inte spänna bågen allt för mycket.

9 Farina var strålande i debuten och senast var hon sjuk. Hon möter äldre hästar nu men jag tror att det finns fin utveckling i henne.

11 Monrose Wine har gjort två fina lopp och vann från ledningen senast i bra stil. Hon går framåt för varje lopp och jag hoppas och tror på fortsatt fin utveckling. Hon fick sämsta läget att våra hästar men är ett platsbud.

Lopp 8
5 Global Bam Bautin har inte startat på ett tag då han varit sjuk och haft problem med blodvärdena. Han känns fin i träningen är väl förberedd men formen är ett frågetecken efter det långa uppehållet. Distansen är en fördel men jag inte vet var jag har honom och ligger lite lågt.
Getingbetyg: 3
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Helstängt.
Balans: Skor.

6 Jakiro Mearas har gjort två starter i år och har haft otur båda gångerna. Senast blev han kraftigt störd till fel och galoppen var inte hans fel. Han har inte fått något lopp på länge och formen är kanske inte på topp. Men det känns att hästen är på uppåtgående.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Halvstängt.
Balans: Skor.

Lopp 9
2 All For Love har visat fin form och avslutade på bra sätt till seger senast. Hon är bara medelsnabb från början men vi fick ett bra spår. Kanske är hon aningen missgynnad av full väg men hon bör ändå räknas tidigt.
Getingbetyg: 4
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Öppet.
Balans: barfota bak.

4 Carna Solero har gjort det okej på sistone utan att visa kalasform. Det saknas en växel i henne och hon måste ta fram den för att kunna segerstrida. Jag ligger lågt med segerförhoppningarna.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Öppet.
Balans: Barfota.

I samarbete med: