Skip to main content

Lopp 3
4 Easy Star fick vinna senast och segern var välförtjänt efter flera bra lopp. Hon har bra form men kort distans är ingen fördel men hon får gå ut här eftersom det var ont om lopp i hennes klass.

Lopp 7
2 Stens Retention galopperade i första sväng senast. Vi hade ändrat huvudlag till helstängt huvudlag för att få henne snabbare men hon blev långsammare och gick mer bakåt än framåt. Därför återgår vi till halvstängt denna gång. Formen är okey och hon gör oftast bra insatser och är normalt sett startsnabb.
Getingbetyg: 3
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Halvstängt.
Balans: Barfota.

11 Jelly Bean Mearas har bra form men galopperade när det gick lite för fort senast. Formen är bra och hon borde gå bra men det blir inte att lätta vinna från det här spåret.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Skor.

Lopp 9
2 Stens Rebell gör det jättebra och är under utveckling. Han möter tuffare motstånd än tidigare men ska kunna hänga med bra även denna gång. Det känns inte att han springer så fort som han gör när man kör honom.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Halvstängt.
Balans: Barfota bak.

4 Fashion Monger startade senast på Romme och gick bra även om han var chanslös mot vinnaren. Han känns fin i jobben och nu blir det barfota runt om för första gången, vilket känns spännande.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Helstängt.
Balans: Barfota (första gången).

6 Global Enjoy har aldrig vunnit men är härdad i tuffa sällskap. Han har galopperat i de två senaste loppen. Går han felfritt hoppas jag att han är med och kämpar om en plats i topp fyra och går vidare till semifinal i Breeder´s Crown.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Öppet.
Balans: Barfota.

Lopp 10
2 Love Keeper har gjort fantastiska framsteg de senaste månaderna och varit trea i både Sprintermästaren och Derbyt. Han har överträffat våra förväntningar och nu hoppas vi att han även kvalar in till Breeder´s Crown.
Allt är bra i jobben och han borde gå bra igen och han är kvick bakom bilen.
Getingbetyg: 4
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Halvstängt norskt.
Balans: Barfota.

3 Winner Brodde räckte inte riktigt i försöken till Derbyt från ett dåligt läge. Han var fin vid segern från utvändigt ledaren senast och tränar fortsatt starkt. Winner Brodde är i fin form och min förhoppning är att han är bland de fyra och går till semifinal.
Getingbetyg: 2
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota.

I samarbete med: