Skip to main content

Lopp 1
1 New Lane har varit sen i utvecklingen och är stor och klumpig. Han var positiv i kvalet och gick ett bra slutvarv. Att han är bland de tre främsta är ett realistiskt mål.

6 Katmandu Mearas kom till mig i höstas och har varit lite efter på grund av sjukdom som unghäst.
Det finns potential men han är väldigt grön och behöver starta för att få rutin. På sikt tror jag att Katmandu Mearas blir en fin häst.

Lopp 2
1 Ka Boom Mearas har blivit åtgärdad och tränar fint och distansen är en fördel. Men han måste lära sig att gå i större fält innan jag spänner bågen. Jag hoppas att han går felfritt och gör ett bra lopp.

Lopp 3
6 Amazing Haze ledde senast men han tävlade mot några var för bra. Han går allt bättre och kommer sakta men säkert och vinner snart lopp, men det blir kanske inte nu.

Lopp 6
5 Mateo Di Quattro har varit jättebra hela vintern och får fortsätta att starta eftersom han är i toppform.
Han föll verkligen med flaggan i topp senast och distansen passar honom bättre den här gången. Över lång distans brukar det vara tuff att ta emot Mateo Di Quattro och vi är med i segerstriden.
Getingbetyg: 4
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota fram.

Lopp 7
9 Global Dictator var fin senast i Halmstad och blev fast med sparat över mål. Han gör alltid sitt och vinner snart lopp igen och ska inte räknas bort.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.
Balans: Barfota fram.

Lopp 8
7 No Time To Steel vann senast i Kalmar på ett okej sätt. Hon springer fortfarande på halvfart.
Förmodligen provar vi helstängt istället för halvstängt huvudlag för att få henne rappare. No Time To Steel är bra för klassen.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Troligen helstängt.
Balans: Barfota bak.

I samarbete med: