Skip to main content

Lopp 1
1 Stens Joy har varit fin i träningen och nu är det dags för debut. Han fick ett bra spår och jag tror att han är startsnabb och han ska kunna vara med där framme direkt.

Lopp 2
7 Amazing Haze gjorde ett bra lopp senast och sprang en fin tid. Han är lite på gång och nu siktar på barfota runt om. Han borde vinna lopp inom kort och från ett bra spår hade jag trott på bra chans. Härfrin kan det bli svårt.

Lopp 5
7 Veyron Bros kändes väldigt fin senast och kom till ledningen. Han galopperade 200 kvar utan att jag har någon bra förklaring. Han har varit tvåa annars. Det är vingelläge och tar han en bra placering är jag nöjd.

Lopp 6
8 Global Dictator gjorde ett bra lopp i skymundan senast och vann klungspurten. Han är bra i ordning men är bortlottad och får i första hand försöka ta en bra placering. Att det är lång distans är en fördel.
Getingbetyg: 2
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.
Balans: Barfota fram.

Lopp 7
9 Global Delightful var klart förbättrad senast och känns klart uppåt i träningen. Hon har höjt sig ett snäpp och även om jag önskat ett framspår är min känsla att hon tar ned många till slut.
Getingbetyg: 3
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Helstängt.
Balans: Barfota.

Lopp 8
9 All For Love spurtade bra från ett dåligt läge senast och visade fin form. Vi har siktat hit och hon gör allt bättre insatser. Kort distans är en fördel och hon kan knipa en plats om det klaffar.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota.

Lopp 9
13 Ture L.A. gör årsdebut och känns väldigt fin i jobben och han brukar vara bra direkt. Han är kvick i voltstart och spåret känns spännande. I ett öppet lopp är han tidig.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Halvstängt.
Balans: Barfota.

I samarbete med: