Skip to main content

Lopp 1
9 Ortega Newport är en fin treåring som är redo att starta. Han är rejält förberedd och jag räknar med att han gör ett bra lopp. Topp tre känns som ett rimligt mål.

Lopp 2
1 Oktan Håleryd fungerade bra i travet senast och jag var nöjd med honom. Med loppet i kroppen ska formen vara bättre och från ett spännande utgångläge ska han passas tidigt. Oktan Håleryd är bra för klassen.

Lopp 5
2 Henessi Amore gjorde comeback senast och gjorde allt rätt när hon vann ett billigt lopp. Hon brukar gå i väg från start och ska kunna vara på plats.

3 Stens Joy har gjort två jättefina lopp och var fin även om hon bara blev fyra senast. Hon har bäst kapacitet av våra hästar och även om hon möter äldre hästar tror jag att hon är med i segerstriden.

9 Unique Wine tävlade mycket under vintern. Hon har fått en paus och är mycket tränad i vinter och är redo att starta. Det var ont om lopp åt henne och vi startar trots att hon står halv tufft till. Det kan bli svårt att vinna denna gång men hon ska passas framöver.

11 Sobel Exellence har inte startat på ett halvår och flyttat ut till gården i Holm. Förutsättningarna är luriga och jag hoppas i första hand på en bra prestation, att vinna blir nog svårt.

Lopp 6
Jag hade stora förhoppningarna på 3 Cascabella senast men hon svek i Tingsryd. Hon känns bra i jobben men jag ligger lågt trots att det är ett passande lopp, men med tanke på insatsen senast kan jag inte ha stora förhoppningar.
Geting 2
Balans: Barfota fram
Huvudlag: Norsk
Vagn: Amerikansk.

I samarbete med: