Skip to main content

Lopp 2
2 Aperol Broline var riktigt bra senast i Kalmar och visade fortsatt fin form. Hon är bara medium från början men duger bra i klassen och jag tror att hon är med där framme.

Lopp 3
11 Bold Lane har gjort det godkänt i karriärens båda starter. Senast hade han problem med halsen och jag tror att han tar ned många till slut.

Lopp 4
4 Game Brodde hängde med hyggligt i försök till Kriteriet senast. Han tränar bra och står bra inne i loppet och ska åtminstone vara med och slåss om en plats.

9 Global Dubhe fick äntligen vinna senast och är en häst under utveckling. Allt känts bra och han borde göra ett bra lopp igen. Spåret är dock lite lurigt.

Lopp 6
7 Global Agreement var sämre senast utan att vi hittade några fel på honom. Vi provar att smyga med den här gången och formen är svårbedömd. Han duger för sin klass men jag vet inte riktigt var han står för dagen.
Getingbetyg: 3
Balans: Skor.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Halvstängt.

Lopp 9
7 Quenchless Tile visade fortsatt fin form senast i Färjestad. Han har varit klart förbättrad barfota och vi fortsätter utan skor. En plats är lämplig målsättning från det här spåret.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Helstängt.

I samarbete med: