Skip to main content

Lopp 4
4 Cascabella är i bättre form än vad raden visar. Hon fick dålig rygg senast och jag tror att hon är bra i ordning. Hon har gått felfritt varje gång från början men det är felfri avgång som gäller i första hand.

Lopp 5
7 Kung Carl Autriche vann debuten säkert och han skötte sig bra i debuten. Allt väl i lugna jobb efteråt och han borde duga bra i det här loppet. Han öppnar nog rätt bra från början från det här spåret.

Lopp 6
5 Primadona Tile var fin när hon vann två raka lopp, senast blev det galopp på Solvalla. Det blev konstigt kört senast trots att det löste sig bra från början. Hon känns fin efteråt och voltstart brukar inte vara något problem. Det blir halvstängt huvudlag nu när det är volt istället för helstängt.

Lopp 8
3 Love Håleryd var trea senast på Åby och gjorde det okey. Han fick ett bra utgångsläge igen efter en tid med dåliga spår. Formen är god men jag vill gärna se en växel till på honom. Vi har ändrat lite i träningsrutinerna med honom och tränar backe istället för tryckvagn.

6 Look Håleryd vinner inte ofta numera men gör bra insatser. Han har varit ute i montélopp på sistone och gjort det klart godkänt. Han kan vara en platsluring om det stämmer.

Lopp 9
10 Forever Shadow har tre lopp i kroppen efter långt uppehåll. Han går okey men det saknas lite och nu har vi provar att träna annorlunda och han går precis som Love Håleryd i backen.

Lopp 10
3 Turi Follo galopperade från svårt spår senast. Det är ingen galopprisk bakom bilen och formen är okey och med en smyfresa brukar hon avsluta fint.

8 Jelly Bean Mearas var väldigt fin senast men det blev fel väl. Hon vinner när som helst och insatsen senast var det bästa hon har gjort.

9 Charmning Lane avslutade positivt senast och är en häst under utveckling. Hon går bättre för varje start och hon kan vara med i främre träffen.

I samarbete med: