Skip to main content

Lopp 2
2 Customer As vann debuten och visade bra uppfattning. Jag hoppas att han klarar spåret och även om motståndet är tuffare än senast är han nog med i främre träffen.

Lopp 3
5 Winner Brodde fått en träningsperiod och känns fin. Han möter äldre hästar, men är i låg klass och jag tror att han segerstrider. Det känns som att han utvecklats i träningen.

Lopp 4
8 Miriam Håleryd är på gång och senast blev hon hängandes och var ursäktad. Hon har samma läge nu och hon behöver tur härifrån. Formen är helt okey.

Lopp 5
8 Daenerys har blivit lite åtgärdad efter senaste starten. Hon känns fin i träningen men det känns även som att hon är bortlottad. Hon får försöka ta en bra placering i första hand.

9 Molly Vici gick bra i skymundan i tufft gäng senast. Hon tränar fortsatt bra och har blivit bättre för varje lopp. Molly Vici ska passas framöver.

Lopp 7
3 Segway galopperade senast från start och har blivit överladdad den första biten i de senaste starterna. Jag tror att formen sitter där och förhoppningsvis går han felfritt den här gången.

Lopp 8
4 Global Agreement har haft hovbensfraktur, därav åtta månaders uppehåll. Han är väl förberedd och kommer leverera en bra insats direkt. Han har gått tre banjobb och som snabbast har Global Agreement gått 1.21 på bra vis.

6 Toto Barosso var strålande vid segern i Tingsryd då han vann trots stor galopp. Han är känslig i munnen och är besvärlig och opålitlig. Kapaciteten har han, det visade han senast. Håller han sig i trav är han högaktuell.

Lopp 9
7 Denco´s Galliano har varit borta på grund av hagskada. Han jobbar bra men behöver kanske ett lopp i kroppen innan han levererar på topp. Han kan ändå knipa en plats.

Lopp 10
5 Labyad Bros har fått en träningsperiod. Känns bra i jobben och duger bra för sin klass. Distansen tror vi inte ska vara något problem men behöver säkert lopp i kroppen innan formen är på plats. Platschans.

I samarbete med: