Skip to main content

Lopp 2
1 Banzai Face kvalade redan i höstas på bra vis. Hon har behövt lite tid då hon är lite stressad av sig. Utgångsläget är fint men det viktigaste är att hon sköter och håller sig lugn. 

3 Tetris galopperade oturligt i kvalet. Hon har tränat på fint på sistone och det är dags starta. Tetris är en stor och grov häst som säkert behöver lopp i kroppen. Vi hoppas på en bra placering i första hand. 

7 Jelly Bean Mearas gick godkänt i debuten senast och fick stryk av en bättre häst. Jag blir inte förvånad om hon är med i främre träffen.

Lopp 3
4 Alvena Matteus är döpt efter Matteus Lillieborg och han har varit trög i träningen, men det känns som att det finns växlar i honom. Det är galopprisk från början från spår fyra, men Alvena Matteus är en väl förberedd nollhäst.

Lopp 5
7 Dancer Brodde var jättefin senast och det har funnits förklaringar till galopperna. Han är inte så osäker som det ser ut i raden. Allt är väl efter senaste loppet och distansen är inget problem. Han borde vara långt fram felfri.

Lopp 6
1 Luther King Boko är ny i vår regi. Det har krånglat med halsproblem men han känns bra i träningen. Jag tror att han är kapabel för sin klass men det är viktigaste är att halsen fungerar. Det har inte varit optimala förberedelser och jag ligger lite lågt.

Lopp 7
7 Luca Di Quattro fungerade inte senast på Charlottenlund och är åtgärdad efteråt. Han tränat fint och duger bra i sin klass. Det är lite vingelläge, men han gör upp om platserna om han fungerar.

Lopp 8
3 Aperol Broline känns som att hon är på gång. Hon satt fast senast och blir allt starkare i träningen. Hon är lite osäker i volten, men går hon felfritt kör jag gärna offensivt och hon vinner lopp när som helst. 

Lopp 9
6 Golden Rain gjorde ett starkt lopp på Axevalla och höll nästan undan till seger efter ett tufft första varv. Jag var nöjd med henne och hon är under utveckling och hon ska räknas med chans.

11 Wilma C.D. är en kapabel häst som inte alltid får ihop stilen. Hon är behandlad efter senaste loppet och har fått en träningsperiod. Från det här spåret vill jag se att hon fungerar först och främst och jag ligger lågt beträffande segerchansen.

Lopp 10
7 Cindy S.H. visade bra kapacitet vid segern på Åby. Senast galopperade hon tidigt och hon är kapabel men väldigt osäker. Det finns styrka i henne men det går inte att lita på henne.

I samarbete med: