Skip to main content

Lopp 2
3 Behind Bars gjorde ett jättebra lopp senast och var med på linjen trots en tuff öppning. Jag tror på bra insats igen och har förhoppningar om att han är med långt fram.

Lopp 3
2 Bluehill´s Wind vann från ledningen senast och visade bra form. Jag tror på en bra prestation även om motståndet är tuffare den här gången.

Lopp 4
4 Adde S.H. har formen på topp och vann V75 i Halmstad trots ett lopp utvändigt ledaren. Utgångsläget är bra och han gillar den korta distansen. Adde S.H går upp i klass men är bra i ordning och jag tror på segerchans.

Lopp 7
Vi hade siktat på att ha 7 Vinci Nice i toppform under Sprintermästaren och det var han också. Tyvärr blev han störd till galopp. Han gick strålande efteråt som femma och gjorde ett topplopp. Han fick ett svårt läge och möter stentufft motstånd den här gången. Han gör säkert ett bra lopp men segerchansen är liten.

Lopp 9
8 Toto Barosso har bra form och har skött sig bra på sistone och han verkar faktiskt lite mer stabil. Han känns bra men från det här spåret känns vi bortlottade.

I samarbete med: