Skip to main content

Lopp 2
2 Rubin Diablo fick ett break efter senaste loppet. Han är bra för sin klass men måste i första hand gå felfritt. Utan galopp borda han duga bra.

Lopp 5
1 Niky Flax gjorde ett bra lopp i Kalmar och formen är fin. Han vinner inte så jätteofta numera men från ett perfekt läge är han med och slåss om en plats

Lopp 6
10 Eleonora S.H. blev lite sjuk efter senaste loppet och blev struken inför en tilltänkt start. Han är ändå väl förberedd och har utvecklats fin efter varje start. Trots spåret tror jag att hon är en av dem som kan vinna loppet.

Lopp 7
11 Winner Brodde galopperade bakom bilen senast och jag har ingen bra förklaring. Allt verkar bra både före och efteråt och i dag återgår vi till att köra med skor. Läget är dåligt men han tål att göra en del själv.

Lopp 8
8 Global Dictator gjorde ett fint lopp på Axevalla och är bra i ordning för dagen. Jag hoppas och tror att han klarar lite täta starter och distansen är en fördel. Global Dictator är med i platsstriden.

Lopp 9
8 Cascabella gjorde bra lopp hela tiden men känns bortlottad den här gången. Jag får kör på chans och hoppas att det löser sig.

I samarbete med: