Skip to main content

Lopp 2
4 Michel F.Boko debuterar för oss och har tränat okey inför comebacken. Utgångsläget är bra och mina förhoppningar är att det blir en placering bland de tre främsta.

Lopp 4
2 Autumn Shine L.A. vann på fint vis senast och klarar han spåret ska han göra en minst lika bra prestation i kväll. Realistiskt är att tro på en god platschans.

4 Call Me Gleipner vann på bra vis senast på Jägersro. Han är lite osäker från början och det gäller att köra felfritt första 100. Om han går i väg felfritt är han bra nog att vinna även om han hamnar utvändigt ledaren.

Lopp 5
3 Safira Diablo gick bra I skymundan i kvalet till Derbystoet. Hon har varit fin i volten tidigare och möter enklare motstånd i kväll. Det känns som att hon är på gång och Safira Diablo ska vara med i främre träffen.

5 Lauria Inferior S. kommer från en fin prestation i Tyskland. Hon är också stabil i voltstart och är bra för klassen och är normalt sett ett segerbud.

Lopp 7
9 Blue Boy Face fungerade inte på Axevalla i juli. Galoppen senast tror vi var ett olycksfall. Han tränar bra men har ett lurigt utgångsläge. Distansen är en fördel och han borde vara långt framme även om jag är lite osäker på formen.

Lopp 8
11 Cheops har blivit åtgärdad efter senaste loppet. Han känns okey i träningen men måste visa att han fungerar i loppen först innan vi kan tro på honom.

Lopp 9
8 Lucky Di Quattro har varit fin i de tre senaste starterna och visat riktigt bra form. Han står på tur för seger och kan vara med där framme.

Lopp 10
2 Global Delayed var sjuk när han startat på Bergsåker i början av juli. Han tränar klart godkänt men formen är ändå lite svårbedömd. Han är nog bästa hästen i loppet men det kan saknas lite och det är möjligt att han behöver ett lopp i kroppen.

I samarbete med: