Skip to main content

Lopp 2
4 Kung Carl Autriche avslutade klart bra senast på open stretch. Han blivit allt mer stabil och bättre i aktionen och duger bra i klassen. Han har utvecklats fint och ska kunna vara med bland de tre främsta.

Lopp 3
7 Tearsinheaven var strålande efter galopp senast. Han har varit sjuk efteråt men har fått träna på rejält den senaste månaden och är rejält förberedd. Distansen är en fördel men spåret innebär lite vingelrisk.

Lopp 7
1 Heart Of Steel spurtade klart godkänt i skymundan i Gulddivisionen i Halmstad. Han känns fortsatt fin i jobben och fick ett fint utgångsläge. Han får laddas i väg vad som går och målet är självklart att försvara täten. Heart Of Steel ska räknas med segerchans.
Getingbetyg: 4
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 8
13 Precious Lane avslutade riktigt bra senast. Det är vingelläge men skulle det lösa sig från början tjänar hon fina pengar även om hon inte vinner så ofta.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Halvstängt.

15 Primadonna Tile tappade lite från start senast men avslutade rejält och visade riktigt fin form. Hon fick ett tråkigt läge och får köras på chans och spara speeden till slut.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Halvstängt.

Lopp 10
10 Behind Bars är bättre än någonsin och har visat väldigt fin form och gjort bra insatser en längre tid. Distansen är ingen fördel men det är som det är. Blir det hårt tempo på loppet tar han ned många till slut och jag hoppas på överpace.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 11
10 Readlys Dream var okej senast men kan bättre. Formen är bra utan att bara på topp. Senast gick hon i ledningen men hon får anfalla bakifrån den här gången. Readlys Dream brukar gå förbi många till slut och gör säkert det igen, men det kanske inte räcker fram till seger?
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Halvstängt.

Lopp 12
2 Rubin Diablo skötte sig bra i debuten och allt verkar bra efter den starten. Han står bra inne i klassen och om han sköter sig är han med i segerstriden, men han är inte helt att lita på än.

I samarbete med: