Skip to main content

Lopp 2
7 Charlotta S.H. är bra i gång och var trea senast. Hon gör godkända lopp och distansen och startmetoden passar bra. Spåret är inte det bästa men hon möter kanske lite enklare motstånd.

Lopp 4
6 Ninia’s Boy är kapabel men svår att få felfri. Han har varit ifrån lite på grund av en sårskada. Han är bra förberedd och är långt framme felfri. Eventuellt första gången skolöst i vår regi.

Lopp 5
3 Kaxig In vann de två första loppen på bra vis även om han har var lite spänd från början. Senast blev det galopp. Han känns okej efteråt och startar för första gången bakom bilen och det borde vara en fördel. Jag hoppas att han går felfritt och tror att jag har bästa hästen.

Lopp 8
7 Roller Coaster Ås fick dödens senast men höll bra och var inte långt efter i mål. Han är på gång och är bättre än raden. Från det här läget hoppas jag att det löser sig.

9 Kick The Dust Ås har två lopp efter vila och satt fast med sparat senast. Han närmar sig formen och han och Roller Coaster Ås kan vara långt framme. Amerikansk sulky denna gången.

I samarbete med: