Skip to main content

Lopp 1
Galoppen senast för 9 Global Emerald var mitt fel då jag laddade lite väl mycket från start. Förutom galoppen var jag nöjd med henne och vi testar igen.

Lopp 5
2 M.T. Unforgiven har tagit ledningen varje gång och är startsnabb och travsäker. Han har inte riktigt räckt till och nu har han fått en träningsperiod och han borde prestera bättre. M.T. Unforgiven är mycket jobbad inför den här starten.

Lopp 6
7 New Lane har utvecklats positivt och vann efter angrepp i spåren senast. Han har gått framåt fint med loppen i kroppen och träningen sköter han fint.

Lopp 8
11 Modo Di Quattro är en kanonhäst om vi får ordning på honom. Han galopperade senast med allt kvar i sista sväng och han har även hoppat mycket runt slutsvängen i Holland. Han är förnuftig och verkar vara en ovanligt cool Ready Cash-häst. Felfri är han långt fram, men han är som sagt svår runt slutsvängen.

Lopp 9
7 Labyad Bros var riktigt fin på Åby och travade klockrent och vi var nöjda hans insats. Han duger bra i sin klass och borde göra ett rejält lopp och tre varv klarar han utan problem.

I samarbete med: