Skip to main content

Lopp 1
2 Silent Attack kvalade i somras och gjorde det okej. Han har fått en träningsperiod efteråt och jag vill starta honom bakom bilen och därför reser vill långt.

Lopp 2
Allt blev fel för 7 Smile Silvio senast och att han blev trött var inte mycket att säga. Han har tränat på kontinuerligt efteråt och vi har siktat på det här loppet. Distansen är knappast någon nackdel och vi provar rycktussar för första gången.

Lopp 3
1 Tearsinheaven galopperade kort efter start men gick verkligen bra efteråt som trea i ett V75-lopp senast. Galoppen berodde på att han blev för ivrig, tre varv borde inte vara något problem och jag har förhoppningar på att jag leder länge.

Lopp 6
2 Judy Mowatt var klart godkänt senast och har fungerat bra på sistone. Formen kommer allt mer och hon kan slåss om en plats igen.

Lopp 9
8 Karat River har utvecklats fantastiskt fint och tävlat mot de allra bästa i årgången på sistone. Från det här spåret får jag ligga lågt.

11 Indy Rock galopperade i sista sväng senast utan att vi hade någon bra förklaring. Han hade mycket krafter kvar i det läget och det var surt. Han får smyga med härifrån och jaga pengar.

I samarbete med: