Skip to main content

Lopp 2
1 Banzai Face jobbar bra efter nytt träningsupplägg. Utgångsläget blev bra och hon får smyga och så får vi se hur långt det räcker.

Lopp 6
9 Crown Wise As gjorde det bra senast, han fick en dålig rygg men avslutade bra. Han är på gång igen men jag hade önskat ett framspår. Han får tre getingar ändå.
Getingbetyg: 3
Vagn: Amerikansk.
Balans: Barfota.
Huvudlag: Helstängt.

Lopp 8
5 Primmadona Tile går nog i väg men det blir knappast någon snabbstart från spår fem, men jag tror inte att hon galopperar. Hon vann utan att vara som bäst senast. Primmadona Tile står bra inne i loppet och är minst en outsider.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Balans: Skor.
Huvudlag: Halvstängt.

Lopp 9
Det blev inte mycket till lopp för 12 Global Agreement senast, men han hängde med okej i en snabb avslutning. Från det här tråkiga läget kör vi för en peng. Toppformen är inte riktigt där än.
Getingbetyg: 1
Vagn: Amerikansk
Balans: Skor.
Huvudlag: Halvstängt.

Lopp 10
2 Behind Bars öppnar medelsnabbt från början och har fått bäst läge av mina hästar inom V75. De tre senaste loppen har varit riktigt bra och formen är på topp. Han ska med vid gardering.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Balans: Barfota.
Huvudlag: Norskt huvudlag.

Lopp 11
7 Quenchless Tile var klart godkänd i lördags på Jägersro och var klungan i mål. Vi fick lika tråkigt läge igen och får köra för en bra placering i första hand. Att vinna blir svårt.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Balans: Barfota.
Huvudlag: Helstängt.

I samarbete med: