Skip to main content

Lopp 4
7 Bikana Wine spårade runt om senast på Åby och vann på bra vis. Hon är en fin fyraåring som är under utveckling. Trots tufft motstånd och spår långt ut har jag förhoppningar om att hon ska kunna vara med bland de tre främsta. Rycktussarna är aldrig dragna hittills i lopp även om hon varit utrustad med dessa i de två senaste loppen.

Lopp 8
Vi har siktat hit med 2 Windmill Jam efter senaste starten och lagt upp träningen efter det. Allt har gått enligt plan och hästen känns fin och är väl förberedd. Han har gått ett banjobb efter 1.21 full väg och det var vi nöjda med. Utgångsläget är bra och jag har aldrig kört med honom från början och jag vet inte hur snabb han är men det får Windmill Jam avgör själv. Vi har provat rycktussar och han kommer vara utrustad med dessa på lördag.
Getingbetyg: 4
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.

Lopp 10
4 Primadonna Tile är lite ojämn och senast kom hon helt snett på det. Det var inte hennes fel att hon blev oplacerad senast. Hon känns bra i träningen och står bra inne i loppet men hon är bara medel från start från det här utgångsläget.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Halvstängt.

8 Readly´s Dream fick dra tåget i tredjespår senast och höll bra till 100 kvar. Hon känns lite rappare efter senaste loppet och jag är inte främmande att hon spurtar ned många till slut, men hon måste köras på chans.
Getingbetyg: 2
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.

Lopp 11
6 Love Håleryd testade på monté senast och gjorde en klart godkänd insats. Han har gått bra i skymundan i V75 i starterna före. Formen är bra men det måsta klaffa om han ska ta framskjuten placering och han får smyga med.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Helstängt.

I samarbete med: