Skip to main content

Lopp 6
12 Precious Lane gör bra lopp hela tiden men vinner inte särskilt ofta. Formen är fin och hon får smyga med den här gången och med rätt resa tar hon ned många till slut.
Getingbetyg: 2
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Halvstängt.
Balans: Barfota.

Lopp 9
2 Smile Silvio är matchad för det här loppet och han gjorde en bra insats som tvåa senast. Loppet ska föra fram honom och nu växlar vi upp och tar av skorna, sätter på amerikansk vagn och ett norskt huvudlag, allt är nytt för honom. Om jag fått välja spår hade jag valt spår två och vi är väldigt intresserade.
Getingbetyg: 4
Vagn: Amerikansk (debut).
Huvudlag: Norskt (debut).
Balans: Barfota (debut).

4 Kaxig In var bra i årsdebuten. Senast var jag lite besviken på honom i Örebro även om han blev trea efter ett lopp utvändigt ledaren på V75. Jag hoppas att han ska gå bättre än senast och han är bra för klassen. Eftersom jag är osäker på dagsformen blir det tre getingar.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota fram för första gången.

Lopp 11
Jag laddar vad som går från början med 1 Karat River men han har bara varit medelsnabb hittills. Jag blir förvånad om jag håller upp ledningen men om vi spetsar kör jag i spets.
Karat River har förlorat de två senaste V75-loppen med liten marginal och varit jättebra. Han borde vara redo för en ny toppinsats om inte spåret blir en fälla.
Getingbetyg: 4.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota.

5 Behind Bars genrepade på Axevalla och gick godkänt i skymundan. Han gick bättre än vad det såg ut från sidan, han hade stått över lite efter Åbystarten och tävlade inte med optimal balans.
Han borde leverera en vass prestation men det måste klaffa perfekt för att han ska vinna.
Getingbetyg: 2.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norsk.
Balans: Barfota.

12 Falcon Eye har gjort några starter för oss och varit riktigt fint. Han gick den tunga vägen senast och höll storstilat. Han är uppåt i form och det var mycket synd med utgångsläget. Jag tror att han kommer göra sitt livs bästa lopp men det räcker kanske bara till en liten peng från det här spåret.
Getingbetyg: 3
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Halvstängt.
Balans: Barfota.

Lopp 13
5 Hardcore D.K. gjorde ett bra lopp senast på Åby. Han är under kraftig utveckling och blir allt bättre. Han möter tufft motstånd och får smyga med och jag tror att det är långsökt att han ska vinna.

I samarbete med: