Skip to main content

Lopp 7
1 Heart Of Steel har fått ett perfekt utgångsläge och visade bra form senast. Han är den enda av mina hästar som fått bra spår och han hade samma läge i Halmstad. Det blir inte helstängt huvudlag den här gången eftersom det är full väg. Jag är inte förvånad om han är bland de tre främsta, men om han ska vinna måste favoriterna komma bort sig.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Balans: Barfota.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 9
11 Winner Brodde var jättefin senast i Halmstad efter avancemang till ledningen och han levererar alltid bra insatser. Allt känns bra i jobben och jag tror på en ny fin prestation, men det krävs mycket tur från spår elva.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Balans: Barfota.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 10
11 No Talking You har god form och gick bra senast i Mantorp och visade även jättebra form i starten före i Halmstad. Det är en tuff final och får han med sig en bra peng är jag nöjd.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Balans: Barfota bak.
Huvudlag: Öppet.

12 Call Me Gleiper var lysande som tvåa bakom Utah Southwind i Halmstad. Allt är bra i jobben efteråt och Call Me Gleiper har bra grundkapacitet. Om han hade haft ett bra läge hade han varit i striden. Från det här spåret blir det förstås mycket svårt och vi behöver tur.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Balans: Skor.
Huvudlag: Helstängt.

Lopp 11
8 Real Scotch blev störd till galopp senast i Mantorp. Han gör alltid bra insatser och även om han går ned i klass jämfört med sistone får han svårt från ett iskallt spår. Högt tempo är en fördel för Real Scotch.
Getingbetyg: 2
Vagn: Vanlig.
Balans: Skor.
Huvudlag: Helstängt.

I samarbete med: