Skip to main content

Lopp 3
1 Call Me Gleipner galopperade i finalen i Kungapokalen när han tappade stilen i sista sväng. Han var inte trött i det läget och om han inte felat hade han fått en bra peng. Han är åtgärdad efteråt och vi har siktat på det här loppet i ett par veckor. Call Me Gleipner öppnar allt bättre bakom bilen men jag vet inte om han håller upp ledningen. Call Me Gleipner är bra för klassen och ska räknas.
Getingbetyg: 4
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Helstängt.
Balans: Barfota.

Lopp 5
4 Daphne T.M. gjorde ett väldigt bra lopp senast i Axevalla och är uppåt i form. Hon möter ett väldigt tufft gäng på Solvalla och jag siktar på att spara speeden och försöka ta en bra placering.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Halvstängt.
Balans: Barfota.

Lopp 9
2 Dancer Brodde vann Kungapokalen i fjol och är en häst vi håller högt. Det blev galopp i årsdebuten och han är lite åtgärdad efteråt. Det har varit lite bryderier att få ordning på honom i år men han känns bra i träningen och det är dags att starta igen. Från ett fint utgångsläge räknar jag med att vara med i segerstriden även om formen inte är 100 procent. Dancer Brodde borde göra en bra prestation.
Getingbetyg: 4
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Helstängt (debut).
Balans: Barfota bak.

7 Love Keeper utvecklades fint under fjolåret och var stallet mest positiva överraskning. Han var stark senast prestationsmässigt men travet flöt inte perfekt och det blev galopp. Han är åtgärdad efteråt och tränar okej men får jaga en bra peng från det här spåret. Det blir svårt att vinna.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota.

I samarbete med: