Skip to main content

Lopp 1
7 Stens Retention var fin vid senaste segern. Hon har haft problem med halsen och möter tufft motstånd. Stens Retention får smyga med och köras på chans.

Lopp 3
11 Global Cashflow har bra kapacitet men har inte fått till det i år. Vi testade utan framskor senast men det fungerade inte. Han kommer att gå med skor men jag ligger lågt tills han fungerat fullt ut i loppen.

Lopp 4
11 Mellby Korall gjorde ett bra lopp i skymundan i försöket till Oaks. Vi har siktat hit och tränat därefter. Hon borde göra ett riktigt bra lopp men spåret drar ned förhoppningarna. Det blir barfota och amerikansk vagn igen.

Lopp 5
8 Game Brodde gör bra lopp och växer allt mer in mot de bästa i kullen. Han är inte startsnabb och känns bortlottad. Formen är bra.

Lopp 6
4 Karat River gjorde ett strålande lopp senast efter ett omöjligt upplägg. Han kämpade hela vägen in och från ett bra utgångsläge ska han vara med och slåss om en finalplats. Inga ändringar.

5 Vinci Nice gick ett klart godkänt lopp senast efter att ha tappat lite från start och jag hoppas att loppet fört fram honom formmässigt. Det blir open-eye och amerikansk vagn och lättare balans jämfört med. Vinci Nice är med och kämpar om en finalplats.

Lopp 7
7 Dancer Brodde galopperade i spetsstriden senast men svarade för femstjärnig upphämtning och spurtade strålande till andraplatsen. Han är på uppåtgående och jag har inte givit upp chansen att gå till final trots det dåliga spåret.

Lopp 10
12 Readly´s Dream blev fast senast och hade got om sparade krafter I Färjestad. Hon är I fin författning och hon borde göra en bra insats, men från det här läget blir det svårt.

Lopp 12
3 Indy Rock har varit jättebra på sistone och gjort två strålandelopp på raken. Formen är på topp och han verkar trivas fint under hösten. Han levererar en ny fin insats och jag tror att han är med och slåss om segern.

I samarbete med: