Skip to main content

Lopp 1:
1 Dart Kronos är en fin treåring som är väl förberedd och jag tror att han kommer göra en bra insats direkt. Jag är optimistisk inför hans debut och hoppas att vi är med där framme.

Lopp 3:
2 Livi Pasadena H.M.
Hon gjorde ett det helt okej senast efter att ha fått fritt sent. Livi Pasadena H.M går upp i klass och jag hoppas på bra placering i första hand.
Getingbetyg: 2
Balans: Skor.
Vagn: Amerikansk sulky.
Huvudlag: Norskt.

6 Lady Larissa
Hon felade i slutsvängen senast och jag tror det var ett olycksfall i arbetet. Kort distans är kanske ingen fördel, men hon har vunnit i Tingsryd tidigare och Lady Larissa är en typiskt outsider.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota fram.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 5:
8 Steady Victory
Han har varit jättefin på slutet och vunnit de två senaste loppen. Han har gått med helstängt huvudlag och har höjt sig ett snäpp med skygglapparna. Det är tuffare emot nu men han är under utveckling och är inte borta trots spåret och han ska med vid gardering.
Getingbetyg: 4
Balans: Skor.
Vagn: Amerikansk sulky.
Huvudlag: Helstängt.

Lopp 6:
8 Segway
Han utvecklas hela tiden efter att ha sprungit med handbromsen i. Segway känns jättefin i träningen och galoppen senast var ett olycksfall. Han är bra i ordning men vi fick ett lurigt läge. Men han är inte helt borta.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota runt om.
Vagn: Amerikansk sulky.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 8:
4 Toto Barosso
Han är kapabel men måste sluta med att galoppera. Toto Barosso är fortsatt bökig och stökig i loppen. Han visade bra fart efter galoppen senat och den långa distansen är inget bekymmer.
Trots alla galopper är Toto Barosso på rätt väg och han sitter där när som helst.
Getingbetyg: 4
Balans: Barfota.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.

I samarbete med: