Skip to main content

Lopp 1
7 Lots Of Fun Sisu var fin i debuten på Axevalla och blev fast med sparat. Han borde gått framåt med loppet i kroppen och jag tror på en bra insats. Han ska räknas med chans.

Lopp 2
3 Nordic Rain har gjort några starter och gått bra. Han är åtgärdad och har fått en träningsperiod efter senaste loppet och känns fin i jobben. Han borde vara med där framme.

Lopp 3
4 Global Feather skötte sig jättefint på Axevalla och vann enkelt från ledningen. Autostart är en fördel och hon borde leverera en bra insats igen och att hon är bland de tre främsta är ett realistiskt mål.

Lopp 4
5 Labyad Bros gick bra senast efter ett tufft förstavarv. Han höll bra till slut och lång distans ska inte vara några bekymmer. För mig är han ett tidigt bud.

Lopp 7
10 Cascabella gör bra lopp hela tiden och är jämn och stabil. Hon vinner inte så ofta men kan ta en plats. Formen är bra men spåret är tråkigt.

Lopp 8
2 Stens Rebell startade senast på Färjestad och blev fast med sparat i finalen. Han kändes fin och fick ett bra läge. Han är kvick bakom bilen och jag kör gärna i ledningen. Han vinner lopp när som helst och jag hoppas att det blir i kväll.

Lopp 9
2 Global Delightful kom aldrig in i matchen senast och hade väl inte sin bästa dag. Hon var fin vid segern gången innan och är lite upp och ned. Kort distans är nog en fördel och utgångsläget blev perfekt.

I samarbete med: