Skip to main content

Lopp 1
5 Steady Roger har galopperat i båda starterna. I debuten blev han kraftigt störd till galopp och senaste felade han på grund av orutin. Han känns inte som en osäker häst men spåret är lurigt. Felfritt borde han vara bra för loppet.

Lopp 5
1 Andante T.M. svarade för positiv avslutning senast och gör hon om prestationen så är hon långt fram. Min känsla är att hon inte kan utnyttja innerspåret från början men hon ska ändå ses med chans i ett passande lopp.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota bak.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.

7 Leia Diablo galopperade senast och måste lära sig att hålla sig på benen. Hon får smyga med och jag ligger lågt med vinnarchansen.
Getingbetyg: 2
Balans: Barfota.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Can’t see back.

Lopp 6
10 Kron Vici Star gör comeback efter en hagskada. Comebacken kommer därför senare än planerat. Han känns fin i träningen och distansen tror jag att han klarar väl. Bakspåret gör uppgiften lurig men han är en outsider.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 9
1 Ready Tonight vann äntligen senast och var riktigt bra. Han har galopperat några gånger bakom bilen eftersom han är rädd för hytten i startbilen. Utgångsläget är bra även om innerspåret är sådär i Vaggeryd. Han är kvick i benen och målet är att ledda runt om med honom då han trivs att gå i spets.
Getingbetyg: 4.
Balans: Barfota.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Helstängt.

Lopp 10
3 Debonair Mary gör första i vår regi och känns fin i träningen. Jag vet inte hur han hanterar voltstart och det är felfritt som gäller i första hand. Tror att det är en bra häst för klassen och han borde räcka långt felfritt.
Getingbetyg: 4
Balans: Skor.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.

I samarbete med: